НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі спростовують фейки про зараження води холерою

В Одесі спростовують фейки про зараження води холерою

В Одессе опровергают фейки о заражении воды холерой
Читати grad.ua у  

У мережі з'явилися повідомлення з недостовірною інформацією про зараження води холерою – попереджають в Інфоксводоканалі і закликають не вірити фейкам.

Керівництво компанії повідомляє, що підстав для паніки немає. За інформацією головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна, в країні не зафіксовано жодного випадку захворювання на холеру. Щодо Одеси, то передумови для виникнення захворювання відсутні, оскільки якісне водопостачання та водовідведення міста забезпечує належне дотримання санітарних умов.

Також зазначено, що водопостачання міста забезпечене необхідним запасом реагентів та працює у штатному режимі з дотриманням усіх технологічних вимог. Крім того, європейське обладнання та технологія очищення води «Інфоксводоканал» дозволяє усувати збудників будь-яких кишкових інфекцій — як вірусологічних, так і бактеріологічних.

На всіх етапах водопідготовки цілодобово здійснюється лабораторний контроль за більш ніж 55 показниками. Також лабораторний контроль здійснюється державною санітарною службою. За результатами останніх досліджень вода в Одесі відповідає всім санітарним вимогам до питної води.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: