НОВИНИ ГРАД » Новини » Онкодиспансер в Одесі продовжує працювати в умовах війни

Онкодиспансер в Одесі продовжує працювати в умовах війни

Онкодиспансер в Одессе продолжает работать в условиях войны
Читати grad.ua у  

В Одеському обласному онкодиспансері робота продовжується у штатному режимі. Сьогодні тут приймають і одеситів, і приїжджих з інших областей – словом, усіх, кому потрібна кваліфікована медична допомога, розповів генеральний директор КНП «Одеський обласний онкологічний диспансер» В'ячеслав Полясний:

Усі пацієнти, які бажають або мають необхідність лікуватися в нашому закладі можуть звернутися через контактний центр наш, записатися на прийом до лікарів, отримувати повністю згідно наших пакетів з НСЗУ безкоштовно все необхідне обстеження і спланувати лікування в разі необхідності на подальше стаціонарне оперативне та інше лікування, яке ми можемо сьогодні надати. 

Фахівці медустанови продовжують проводити курси хіміотерапії для пацієнтів, незважаючи на деякі труднощі із доставкою необхідних препаратів. При показаннях проводять також і хірургічні втручання. Так, відновила свою роботу виїзна консультативно-діагностична служба Одеського обласного онкодиспансеру. Головне завдання фахівців – рання діагностика пухлин, злоякісних новоутворень та передракових станів з формуванням маршруту подальшого лікування.

Онкологія – її ніхто не відміняв і люди, які хворіють на онкологічні захворювання сьогодні звертаються так як вони зверталися до війни, можливо є якісь обмеження щодо транспортних. Але більш того, ми намагаємося сьогодні ще виїждджати в регіони і там здійснювати виїздні прийоми, як для жителів цих регіонів, так і для переселенців, які знаходяться в інших областях. 

В Одеському онкодиспансері первинним пацієнтам продовжують надавати кваліфіковану допомогу та проводять безкоштовні обстеження.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: