НОВИНИ ГРАД » Новини » Дополнительные ограничения введены в приграничной зоне Одесской области

Дополнительные ограничения введены в приграничной зоне Одесской области

Дополнительные ограничения введены в приграничной зоне Одесской области
Читати grad.ua у  

В Одесской области ввели дополнительные ограничения в пограничной зоне. Теперь пограничники имеют право дополнительно проверить намерения путешественников, в том числе и транзитного участка. Ограничения введены в целях обеспечения надежной охраны государственной границы – рассказывает начальник объединенного координационного пресс-центра сил охраны и обороны юга Украины Наталия Гуменюк. 

На контрольно-пропускних пунктах в Маяках та Удобному знаходяться прикордонники, які мають право опитати людину, встановити її мету поїздки і для себе зробити повноцінний висновок в межах своєї компетенції чи відповідає мета поїздки тієї що він тільки що заявив. Це абсолютно живе нормальне спілкування, спокійне, ввічливе і не містить при собі ніяких засобів агресії і упередження до якоїсь категорії громадян. 

Чтобы быстрее проехать пограничный пункт, необходимо иметь определенные подтверждения цели своей поездки. Это может быть что угодно – от билетов на автобус или паром для дальнейшего движения до телефонной переписки.

Зокрема, документальне підтвердження – це квитки на потяг або на подальший маршрут прямування, це може бути службове посвідчення, це може бути домовленність про поставку якихось товарів, чи інші якісь домовленості по бізнесу. Тобто в кожному випадку буде підхід індивідуальний і рішення буде прийматися індивідуально. 

В качестве подтверждения цели поездки – может стать даже обычный телефонный звонок от ваших близких – рассказала Наталия Гуменюк.

Ваш чоловік призивного віку, який підлягає мобілізації має виконати ваші доручення поїхати забрати тих дітей поки ви на роботі. Ви можете цілком його відправляти, ні за що не перейматися, тобто він має при собі документи, які посвідчують його особу, він має документ той самий військовий квиток чи припис від військомату про те що він підлягає мобілізації, але в іншу хвилю, наприклад, і як свідомий громадянин, він пояснює що його задача – зараз не скооперегуватися, не зникнути за кордоном, а виконати свої сімейні справи, а повернутися обратно. 

Каждому, кто отправляется в пограничную зону, необходимо предварительно ознакомиться с правилами пограничного режима и дополнительными ограничениями. Ведь незнание правил не освобождает от ответственности, - напоминают в областной военной администрации.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: