НОВИНИ ГРАД » Новини » Український розмовний клуб – майданчик, де можна вдосконалити мовні навички

Український розмовний клуб – майданчик, де можна вдосконалити мовні навички

Український розмовний клуб – майданчик, де можна вдосконалити мовні навички
Читати grad.ua у  

Розмовні ігри, наголоси, антисуржик, вправи на розвиток словникового запасу, мовна імпровізація і багато іншого практикують відвідувачі україномовного майданчика.

Акторка, режисерка та керівниця театральної студії Тетяна Хамрай є засновницею розмовного клубу в Одесі. Дівчина розповідає: ідея відкрити майданчик для спілкування українською з'явилася спонтанно, після того, як вона особисто зіткнулися з проблемою відсутності локації, де можна покращити та розвинути навички усного українського мовлення.

Гості розмовного майданчику розповідають, що саме мотивує їх відвідувати заходи клубу. Єва Соколянська IT-спеціаліст, більшість професійного часу спілкується англійською. Тільки нещодавно для себя дівчина прийняла важливе рішення – розмовляти українською у повсякденному житті.

Відвідати мовний клуб можна двічі на тиждень, ввечері у середу та в суботу вдень. Приєднатися до заходів можна і у онлайн-режимі. Вхід на зустрічі відбуваються за благодійні внески, потім всі кошти перераховуються на потреби ЗСУ і волонтерських штабів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: