НОВИНИ ГРАД » Новини » Смягчение карантина: важная информация миграционной службы

Смягчение карантина: важная информация миграционной службы

Смягчение карантина: важная информация миграционной службы
Читати grad.ua у  

Если для туристов поездки за границу пока проблематичны, то граждане иностранных государств, оказавшиеся во время карантина в Украине, уже могут возвращаться в свои страны. А для этого им необходимо обратиться в миграционную службу для получения документов.

С 1 июня миграционная служба начала обслуживать резидентов иностранных государств по оформлению документов для выезда в свою страну, рассказала в интервью корреспонденту ТРК «ГРАД», начальник ГУ Государственной миграционной службы в Одесской области Алена Погребняк:

Насправді, це велика кількість людей, особливо, що кажучи Одеської області, стосовно враховуючи і прикордонне положення і велику кількість іноземних студентів, які знаходяться на території України. На сьогоднішній день карантин ще не завершений, але з 1 червня міграційна служба цю категорію громадян почала приймати, тому що деякі країни починають надавати дозвіл на повернення своїх громадян і люди мають можливість вже виїжджати.

Гражданам нашей страны, которые хотят обратиться в миграционную службу, лучше записываться в электронную очередь.

Що стосується громадян України,вже почала працювати електронна черга, вона встановлена таким чином, щоб люди менше стикалися один з одним. Але ж задовольнити попит щодо надання послуг, записуючись, як і раніше на сайті міграційної служби, на прийом можливо.Або коли особа бажає змінити паперовий паспорт на айді паспорт, або якщо є втрата цього паспорту,тобто прийом на айді паспорти та вклеювання фотографій і фотокарток до паперових паспортів в формі книжечок здійснюється до цього часу екстериторіально. Враховуючи, що карантин є фактично продовженим, і на сьогоднішній день немає повноцінного сполучення між областями.

Дополнительная горячая телефонная линия миграционной службы действует для всех граждан страны, подчеркивает специалист. А из-за отсутствия полноценного транспортного сообщения поменять паспорт или вклеить фотографию возможно в любом подразделении миграционной службы.

Перше, якщо виповнилося 25-45 років щодо вклеювання фотокартки до паспорту, екстериторіально, вклеювання проводиться в будь-якому підрозділі і термін 30 днів також зупинився на рахування 12 березня. Коли особа бажає змінити паперовий паспорт на айді паспорт, або якщо є втрата цього паспорту,тобто прийом на айді паспорти та вклеювання фотографій і фотокарток до паперових паспортів в формі книжечок здійснюється до цього часу екстериторіально. Враховуючи, що карантин є фактично продовженим, і на сьогоднішній день немає повноцінного сполучення між областями.

В определенные часы по телефону горячей линии можно поговорить и с Аленой Погребняк.

Додатково введена до гарячої лінії міграційної служби, за якою можна зателефонувати та дізнатися відповідь на своє питання, також я як керівник, особисто в встановлені часи, понеділок, з 14 до 15 відповідаю особисто на питання, якщо подзвонити на гарячу лінію.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: