НОВИНИ ГРАД » Новини » Кругосветное путешествие за 280 дней

Кругосветное путешествие за 280 дней

Кругосветное путешествие за 280 дней
Читати grad.ua у  

Артемий Сурин – первый украинец, сумевший совершить кругосветное путешествие, не используя при этом самолеты. Ему удалось за 280 дней побывать на шести континентах земного шара и посетить более 40 стран  мира. О своих приключениях в кругосветном путешествии Артемий Сурин рассказал ТРК «ГРАД».

Все началось с того, что много лет назад Артемий прочитал «Вокруг света за 80 дней»  Жюля Верна, и с тех пор  мечта о путешествии уже никогда не покидала его. Свое путешествие  Артемий планировал очень тщательно, по канонам Лондонского Королевского географического общества, которое подразумевает выполнения ряда строгих правил.

Артемій Сурін, бренд-амбасадор України в світі, мандрівник, засновник One Life:

По канонам навколосвітньої подорожі відповідає та подорож, яка була здійснена  з перетином усіх меридіанів землі, з візитом на усі континенти землі і у зв’язку з тим, що ті канони були ще прийняті більше 100 років тому, тоді ще авіації ще не було фактично такої розвинутої, як ми маємо зараз, то безумовно це має бути без авіа перельотів і це було найскладніше,насправді, такий фактор цієї навколо світки.

Книга рекордов Украины подала заявку на 4 рекорда, три из которых уже зарегистрировали.

Ганна Крисюк, генеральний директор Книги Рекордів України:

У категорії подорожі Артемій Сурін  перший українець, який обійшов усю земну кулю та всі континенти планети за рекордний термін 280 днів рекорд встановлено! У категорії подорожі перша кругосвітня подорож здійснена українцем по всіх 6-ти континентах планети земля, подолавши 100 тисяч км і обійшовши землю без використання авіа перельотів та не втративши контакту з поверхнею землі при цьому популяризуючи і репрезентуючи Україну у світі - рекорд України встановлено!!! 

Прибывая в страны и города, украинец фиксировал местность и достопримечательности на дрон – и это тоже рекорд.

Ганна Крисюк, генеральний директор Книги Рекордів України:

У категорії подорожі, перша безперервна кругосвітня подорож  здійснена українцем, де були зняті на відео всі континенти на дрон - квадрокоптер рекорд України встановлено!!!

Важны  не дипломы и не рекорды, говорит Артемий Сурин. Важны впечатления, которые останутся в памяти на всю жизнь. Не все, что происходило вдали от дома, было так красочно и спокойно, как на красивых фотографиях. В Иране  Артемий попал в тюрьму. Главной поддержкой в этой ситуации для него стали украинские СМИ и МИД Украины.

Артемій Сурін, бренд-амбасадор України в світі, мандрівник, засновник One Life:

Ти просто попадаєш в якісь жернова системи найсуворішої країни яка поводиться з затриманими іноземцями.  І я дуже вдячний від щирого серця по-перше як відреагувала преса тому що це публікувалося і деякі телеканали і печатні видання і Інтернет видання це роби, ну і звичайно нашій країні Україні, МЗС, особисто пану послу за те що вони показали мені і я думаю, що показали багатьом людям, що Україна вміє рятувати своїх.  

Основной целью путешествия было  рассказать жителям далеких стран об Украине.

Артемій Сурін, бренд-амбасадор України в світі, мандрівник, засновник One Life:

Враження відверто кажучи про Україну в людей..звідки вони беруть, з Інтернету. Коли ти пишеш в Інтернеті слово Юкрейн, то ти бачиш там не дуже файні речі, які характеризують нашу країну. Якісь безпорядки, якісь проблеми, корупція і так далі, але ми маємо це змінювати - це моя особисто переконання і думка, тому ця чесно кажучи подорож, вона була з такою маленькою місією.

Артемия в поездке больше всего впечатлили люди, которые  во всех странах мечтают о том же, о чем и мы – о мире, здоровье и счастье.

Хочу сказати дуже важливий висновок і для мене я дуже хочу поділитися: У світі більше абсолютно більше добрих людей. Усі мріють про насправді декілька речей, декілька не більше: це здоров’я, це родина, це подорожувати по світу, теж дуже популярна мрія, це реалізовуватися – знайти та виконувати свою місію.

Путешественник мечтает, что его пример вдохновит соотечественников на путешествия.

Я вирішив, що маю це зробити тому що це мрія дитинства і можливо в мене буде шанс щось зробити таке, що може надихнути і інших наших українців і не тільки українців, но насамперед українців. Розуміти, що в нас життя одне і ти про щось мрієш то ти можеш це зробити. Це дійсно мої принципи, це для мене важливе і важливе для нашого комьюніті. Я так живу. І головна місія цього - це надихнути. Надихнути українців на те що ми все-таки можемо навіть у це 21 сторіччя щось робити, досліджувати світ, подорожувати, бути прикладом можливо навіть для людей з інших країн.

Для путешествия достаточно базовых знаний английского языка, загранпаспорта, банковской карты и смартфона, главное – желание путешествовать и открывать новое.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: