НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Автокрісло Chicco – гарантія безпеки вашого малюка
Автомобильное сиденье Chicco - гарантия безопасности вашего ребенка
Читати grad.ua у  

Кожні батьки прагнуть забезпечити свого малюка всім необхідним для його життя, розвитку та безпеки. Одним із важливих аспектів для забезпечення максимальної безпеки дитини є захист його здоров’я під час пересування в автомобілі.

Дитина може їздити в автомобілі лише в авто кріслі, так як саме цей пристрій допомагає уникнути травм і пошкоджень під час швидкого руху, при різких поворотах або під час дорожньо-транспортних аварій.

Сьогодні вибір дитячих автокрісел дуже великий, тому батькам важко визначити, яку саме модель і від якого бренду обрати. Важливо, щоб функціональні характеристики, рівень безпеки були на вищому рівні, що забезпечує автокрісло Chicco від італійського виробника. Бренд добре зарекомендував себе з точки зору проходження краш-тестів, а також по вартості продукції.

Популярні моделі крісел Chicco

Автокрісла від торгової марки Chicco представлені в широкому асортименті. Найбільш популярними моделями при цьому є універсальні крісла, розраховані на вагу дитини від 9 до 36 кг.

Конструкція крісла передбачає можливість встановлення різних положень спинки. Ви можете обирати кут нахилу сидіння в залежності, від потреб дитини та ситуації. Це дуже зручно при далеких поїздках, під час яких дитина може заснути. Батьки можуть з легкістю встановити оптимально крісло, щоб полегшити навантаження на спину. В результаті ваша дитина зможе комфортно спати, навіть у дорозі.

Крім цього крісло зростає разом із вашим малюком. Кріплення на кріслі можна переставляти, в залежності від зросту дитини. Тому ви можете не хвилюватися щодо безпеки та міцності кріплення в дорозі.

Ергономічність конструкції також позитивно впливає на стан дитини в дорозі. Малюку буде зручно, а його тіло буде розслаблене, так як виробник прорахував всі фізіологічні потреби дітей.

Переваги автокрісел бренду Chicco

  1. Високий рівень безпеки, перевірений на практиці. Головне завдання автокрісла – забезпечити належний рівень безпеки для вашої дитини, з чим прекрасно справляється крісло італійського бренду.
  2. Ергономічність і врахування фізіологічних особливостей і потреб дитини.
  3. Стильний дизайн, який є достатньо важливим для дітей, адже діти люблять красиві речі.
  4. Великий вибір крісел, призначених для дітей різного віку.
  5. Наявність універсальних моделей, які підходять дітям від 9 кг до 36 кг. Купивши один раз якісне авто крісло, батьки можуть декілька років не думати про його заміну, адже воно буде ідеально підходити вашій дитині.
  6. Економічність. Співвідношення якості та вартості продукції, а також можливість купити одне крісло на декілька років – зекономлять бюджет батьків, так як дитина потребує багато речей для свого щасливого розвитку та зростання.
  7. Зручність та легкість встановлення в автомобіль. Проста та надійна конструкція зрозуміла у використанні, тому вам не потрібно буде багато часу витрачати на встановлення крісла.
  8. Висока якість матеріалів, з якого виготовляється виріб. Якісний, міцний та надійний пластик не втрачає з роками своїх функціональних властивостей. М’яка та приємна на дотик тканина, якою оброблене крісло забезпечить максимальний комфорт навіть найменшим пасажирам.

Таким чином, лінійка автокрісел Chicco поєднує в собі найбільш важливі характеристики, якими повинно володіти автомобільне дитяче крісло. Поєднання високої якості, надійності, стильного дизайну, універсальності та демократичної вартості робить моделі бренду найбільш затребуваними серед батьків, що піклуються про своїх дітей.




Схожі новини

Коментарі