НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесити проводять у соціальних мережах не менше 2 годин на день
дети сидят в интернете
Читати grad.ua у  

В останні роки неможливо навіть уявити своє життя без інтернету та соціальних мереж. І нехай існує думка, що соцмережі крадуть час і позбавляють живого спілкування, але без обміну повідомленнями, калейдоскопа новин та фотографій нам уже складно уявити своє життя.

Одна з головних переваг соціальних мереж – це доступність інформації. Музика, кіно, ігри, книги, спілкування – тут все в одному місці. На сьогоднішній день навіть провідні фірми, компанії, держустанови та організації, крім профільних сайтів, мають свої сторінки в соцмережах.

Кожен вибирає собі мережу до смаку. Благо, сьогодні вже вибрати є з чого. Часу на соціальні мережі йде багато, діляться одесити, але поки що це нікого не зупинило.

Як не дивно, але люди старшого покоління не лише не забороняють своїм дітям сидіти в соцмережах, а й самі потихеньку їх освоюють, тим самим руйнуючи усі стереотипи про консервативність. Варто визнати, що світ уже не буде колишнім, і віртуальне спілкування без кордонів не тільки не зникне з ужитку, а набуватиме нових форм.



Схожі новини

Коментарі