НОВИНИ ГРАД » Новини » Фокстрот відповів на "чорний список"

Фокстрот відповів на "чорний список"

Торговая сеть Фокстрот Одесса
Читати grad.ua у  

Опубліковану напередодні інформацію Державної інспекції з питань захисту прав споживачів в Одеській області про якість товарів, що продаються, прокоментувала прес-служба ДК ФОКСТРОТ

Коментуючи інформацію Держспоживінспекції у компанії, зокрема заявили, що вся побутова техніка та електроніка, яку продають у мережі магазинів "Фокстрот", відповідає всім вимогам безпеки. Насамперед це пов'язано з тим, що техніка купується у офіційних світових імпортерів та/або представників виробників безпосередньо, а також має всю необхідну супровідну документацію, включаючи декларації відповідності. Також у компанії наголосили, що «товар не потрапить на торгову полицю, поки імпортер не отримає на нього Декларацію відповідності та всі необхідні дозволи на ввезення продукції на територію України».

Як вважають у компанії, претензії інспекторів пов'язані з недосконалістю законодавства України щодо маркування непродовольчих товарів, точніше місця та способу нанесення маркування на товар.

Нагадаємо, раніше Державна інспекція з питань захисту прав споживачів на Одещині опублікувала інформацію про якість реалізованих товарів на підставі неодноразових скарг-звернень громадян до держінспекції щодо захисту прав споживачів на Одещині протягом останніх трьох років (2013-2015), а також під час проведення повторних перевірок інспекторами.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: