НОВИНИ ГРАД » Новини » Подробности резонансной аварии в Одессе (добавлено видео)

Подробности резонансной аварии в Одессе (добавлено видео)

Читати grad.ua у  

Накануне на поселке Котовского столкнулись две иномарки. От удара один из автомобилей снес светофор. За рулем была женщина.

Сергей Чукан, инспектор сектора профилактической работы УГАИ в Одесской области: 4-го лютого 2015 року 0 14:00 на перехресті вулиць Дніпропетровська дорога та Академіка Заболотного у м.Одесі трапилося зіткнення двох транспортних засобів. По Дніпропетровській дорозі з боку вул.Марсельської у напрямку вул. Генерала Бочарова рухався легковий автомобіль «Хонда Акорд»під керуванням водія, 1990 року народження, який на перехресті з вул. Ак.Заболотного скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота Раф-4», під керуванням жінки 1977 року народження, яка рухалась по вул. Заболотного з боку вул.Сахарова у напрямку проспекту Добровольського. Від удара «Тойоту» відкинуло на розділювальний газон, після чого автомобіль скоїв наїзд на світлофорний об’єкт.

Вследствие происшествия травмы получили оба водителя.

Сергей Чукан, инспектор сектора профилактической работы УГАИ в Одесской области: У водія «Хонди» численні травми голови: черепно-мозгова травма, струс головного мозку, забиття грудної клітини. Жінка-водій «Тойоти» також отримала численні травми голови та забиття грудної клітини.

Пострадавшие госпитализированы. По данному ДТП проводится следствие.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: