НОВИНИ ГРАД » Новини » Пільгові квитки для одеських студентів
Льготные билеты для одесских студентов
Читати grad.ua у  

З 18 листопада 2014 року студенти та учні професійно-технічних навчальних закладів зможуть купувати пільгові квитки для проїзду поїздами. Правом на пільгове оформлення проїзних документів на всі потяги внутрішнього регіонального сполучення мають студенти та учні професійно-технічних навчальних закладів, дані яких внесені до Єдиної державної електронної бази Міносвіти та науки України.

Щоб придбати пільговий квиток через Інтернет, студентам та учням професійно-технічних навчальних закладів слід відзначити серію та номер студентського квитка, прізвище та ім'я їх для звірки з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО). Якщо студентський квиток буде підтверджено ЄДЕБО, пасажир зможе оформити пільговий проїзний документ.

У разі відсутності зазначених даних, Міносвіти радить студенту чи учневі звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.

Нагадаємо, студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів І – IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів незалежно від форм власності протягом року надається 50% знижка на проїзд у загальних та плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класу всіх категорій поїздів міжміського сполучення та всіх вагонах регіональних поїздів.

Зараз через Інтернет пасажири можуть придбати електронні квитки, які можна самостійно роздрукувати та йти на посадку у поїзди, на всі потяги внутрішнього сполучення крім регіональних та додаткових поїздів.


Схожі новини

Коментарі