НОВИНИ ГРАД » Новини » Задержаны члены банды, подозреваемые в убийствах

Задержаны члены банды, подозреваемые в убийствах

Читати grad.ua у  
В Одессе, Харькове и Киеве проведены задержания предполагаемых участников организованной преступной группы, которых подозревают в убийстве харьковского предпринимателя и его знакомого.
Об этом в ходе брифинга сообщил начальник милиции Харьковской области Анатолий Дмитриев.

Анатолий Дмитриев, начальник УМВД в Харьковской области: Вбивство місцевого бізнесмена Євгена Слонєвського та його 45- річного товариша сталося 9 березня цього року у центрі Харкова. Невідомі із застосуванням вогнепальної зброї неподалік кафе-магазину скоїли зухвалий злочин, під час якого було також поранено 32-річного чоловіка.

Погибли владелец конвертационного центра и врач. Также ранения получил официант заведения.

Анатолий Дмитриев, начальник УМВД в Харьковской области: Майже три місяці працівники міліції ретельно працювали над розкриттям тяжкого злочину, провели кропітку та ретельну роботу, до якої залучалися працівники міліції і інших регіонів, зокрема, Одеси та Києва. 29 травня працівниками карного розшуку була затримана злочинна група у складі 9 осіб, віком від 20 до 49 років, п’ятеро з яких вже були раніше засуджені за тяжкі злочини. Серед затриманих двоє мешканців Одеської області, один – з Черкаської, усі інші – харків’яни.

Двое из задержанных — бывшие сотрудники Министерства внутренних дел. Сейчас все подозреваемые находятся под стражей.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: